Email: info@re-max.cz | tel: +420 281 861 223

Novým šéfem RE/MAX ČR bude Milan Žák

Home » O nás » Tiskové zprávy » Novým šéfem RE/MAX ČR bude Milan Žák

Od prvního června nastupuje do realitní sítě RE/MAX nový výkonný ředitel Milan Žák. Má dlouholeté zkušenosti s řízením mezinárodního byznysu ve společnostech Procter&Gamble, Bongrain, Penta a Karlovarské minerální vody. V nové roli bude mít přímou zodpovědnost za marketing, finance, provoz, RE/MAX Akademii a business development.

Milan ŽákExekutivní pravomoci přebírá přímo od Davida Krajného, prezidenta společnosti a současně majitele. Ten se bude nadále věnovat strategickému řízení sítě v Čechách a na Slovensku. „Milan ve své kariéře docílil mimořádných výsledků napříč obory. Věřím, že jeho přítomnost nám pomůže udržet náskok oproti konkurenci, a to nejen v podobě obratu, ale i podílu na trhu a distribuci,“ komentuje příchod nového ředitele David Krajný, prezident RE/MAX ČR a SR.

S touto organizační změnou zároveň souvisí vytvoření nového dozorového orgánu, kterému předsedá David Krajný. Dalšími členy jsou Lucie Krajná, Jan Doksanský a Milan Žák. Cílem nového orgánu je společné hledání a zejména implementace strategických kroků vedoucích k dalšímu rozvoji sítě.

Milan Žák absolvoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde se specializoval na obor Ekonomika zahraničního obchodu. Ve volném čase se věnuje běhání a cyklistice. Kromě toho ocení dobrý film nebo knihu.

Kontakt pro média:

Tomáš Hejda
tomas@prmollo.cz

O společnosti RE/MAX:

Společnost RE/MAX byla již po třetí za sebou vyhlášena magazínem Entrepreneur nejlepší realitní franšízou. RE/MAX ČR i SR obhájil pro rok 2016 ocenění Superbrands.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. V České republice je otevřeno 114 kanceláří a 18 kontaktních míst, ve kterých pracuje 1 200 makléřů. V nabídce RE/MAX je v průměru 12 000 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 46 otevřenými kancelářemi, ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.
Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 6900 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 95 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.