Email: info@re-max.cz | tel: +420 281 861 223

Novým ředitelem RE/MAX Commercial bude Jiří Krupka

Home » O nás » Tiskové zprávy » Novým ředitelem RE/MAX Commercial bude Jiří Krupka

Do specializované divize komerčních nemovitostí sítě RE/MAX nastupuje jako nový výkonný ředitel Jiří Krupka. Jeho úkolem bude především další rozvoj značky a implementace nové obchodní strategie. „Naším cílem pro příští tří roky je zásadní zvýšení distribuce ve smyslu dostupnosti služeb značky specializované na komerční nemovitosti,“ komentuje nový manažerský tým spolumajitel značky Miroslav Herain.

Jiří KrupkaJiří Krupka dříve působil ve společnostech Fair Credit či Provident, kde měl na starosti strategické řízení ve vztahu k risk managementu a lidským zdrojům. Vystudoval Nottingham Trent University a hovoří plynně anglicky a rusky.

Jiří Krupka je ženatý a má syna. Ve volném času jezdí na koni, hraje golf, badminton a tenis. Jako místopředseda nadace „Podkova bezpečí“ se také věnuje hypoterapii pro nemocné děti.

Kontakt pro média:

Tomáš Hejda
tomas@prmollo.cz

O společnosti RE/MAX:

Společnost RE/MAX byla již po třetí za sebou vyhlášena magazínem Entrepreneur nejlepší realitní franšízou.

RE/MAX ČR i SR obhájil pro rok 2016 ocenění Superbrands.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. V České republice je otevřeno 113 kanceláří a 17 kontaktních míst ve kterých pracuje 1 200 makléřů. V nabídce RE/MAX je v průměru 12 000 unikátních nemovitostí. Na slovenském trhu disponuje realitní síť 46 otevřenými kancelářemi ve kterých pracuje 280 realitních makléřů. Od roku 2015 je RE/MAX členem ARK ČR.
Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 6299 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 90 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.